Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Autostrada Transilvania și Năstase

Dacă n-ați aflat până acum, contractul cu Bechtel pentru autostrada Transilvania tocmai a fost reziliat.
Știți contractul sper..cel pentru care am plătit 1,4 miliarde de euro pentru 52 de kilometri. Cred că avem șanse să intrăm și în Guiness Book cu el.

După 9 ani am reușit și noi într-un final tragic să scăpăm de el. Doar cu vreo 6-7 ani întârziere, dar ce mai contează. Mai plătim și 37 de milioane despăgubiri la Bechtel, că doar așa e frumos, mai ales că noi românii întotdeauna am fost un popor darnic.

Partea comică pe ziua de azi cu acest contract a fost dată de declarația lui El Însuși, Adrian Năstase: E vina lui Băsescu!

Hai nene, dă-o în aia a mă-sii. Și asta tot din vina lui Băsescu e? Nu știu, poate or pune botul câțiva la chestia asta, dar totuși.
Cât de nesimțit și arogant să fii încât să dai vina pe altul când vorbești de un contract pe care tu l-ai dat direct Bechtel-ului, în care sunt specificate penalități doar pentru statul român și după aia tot tu l-ai semnat?

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>