Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Steagul României, Antena3 și TVR

Ieri a început să circule pe net următorul filmuleț făcut de către cei de la TVR și care își bate joc de vestitul steag de 7 hectare și nu știu câte tone făcut de cei de la Antena3:

E într-adevăr malițios la adresa anteniștilor, dar e făcut finuț. Mi-a plăcut în special următoarea remarcă “patriotismul se măsoară în virtuți..nu kilometri pătrați de steag”.

Evident, au sărit repede anteniștii să acuze repede de băsism, de parazitul TVR care n-a făcut nimic, de reclama extraordinară care a făcut-o Antena3 țării.

Dar hai să vedem ce s-a realizat cu acest steag. Puteți să mă contraziceți dacă vi se pare că nu am dreptate (dar cu argumente, iar esti basist nu se pune ca argument):

 • Antena3 și-a făcut niște capital de imagine făcând publicitate celor de la fabricadesteaguri (cel mai probabil fără să cheltuiască nici un chior)
 • am doborât un record mondial care și-a găsit un loc între zecile de mii de recorduri din Guiness Book
 • s-a generat niște reclamă pentru România cu ajutorul a câteva articole apărute presa internațională

În rest ce s-a făcut? După cum bine zicea nwradu, apucă pe cineva un patriotism și o emoție uriașă acum că vede acel drapel uriaș față de a vedea acel drapel făcut pe un bob de orez la TVR și care se vede la fel de mare la televizor?

Poate o fi de la grandomania existentă. Sau de la nevoia de a compensa.
Doar d-aia ne uităm cu atâta jind la Casa Poporului și se face acuma și Catedrala Mântuirii Neamului. Să fie mare! Și nu doar să fie mare, dar să zicem și la toată lumea cât de mare e.

Iar la sfârșitul zilei nu o să mai știe nimeni din afară de acest steag. Asta în timp ce în țară toate acele tone de steag o să ajungă suport pentru praf printr-un depozit.

Dar avem cel mai mare steag! Îl punem lângă cel mai mare cârnat al lui Oprescu și ne-am scos.

, , ,

8 Responses to “Steagul României, Antena3 și TVR”

 • andreea says:

  eu nu am auzit de steagul asta si citesc presa internationala, nu numai germana. deci daca am aparut e sigur vreun subsol intunecat.

 • Generalul says:

  Pentru babutele care voteaza FSN dupa 20 ani, manipularea Varanului merge de minune! Latrina 3 poate spala orice mort, astfe ca: al mai mare securist devine brav patriot, premierul care a prejudiciat tara e detinut politic, pensionarii cu IQ subunitar care se scaldau prin vila Dante sunt revolutionari demni si asa mai departe…

 • Am urmarit videoclip-ul de mai sus si am ramas cu o impresie destul de buna. Steagul? Nu stim ce inseamna steagul Romaniei dar il folosim la toate prostiile. Stegozaurii au nevoie de steaguri, sunt foarte importante pentru ei.

 • cartonic says:

  O imbecilitate. Nu mai explic si de ce pentru ca tu, daca ai muscat asa ceva, oricum n-ai capacitatea sa intelegi.

  • admin says:

   ce-mi plac mie comentariile astea de tipul “esti prost, dar nu-ti explic (a se citi nu am argumente) pentru ca esti prost”

   • cartonic says:

    Tu sa te bucuri ca si-au batut unii pu..la de steagul romaniei ca sa dea in Antena 3, aia fiind platiti fix din banii cetatenilor romaniei, inclusiv ai tai si/sau ai parintilor tai(daca esti minor sau muritor de foame) si eu sa vin cu argumente? Prietene pai la asa ceva nici n-as avea cum sa le am. Ai putea sa te mai nasti odata, nu stiu.

    • admin says:

     Bataia de joc a fost a televiziunii tale prea-mărite care a folosit un simbol pentru a-si face reclama, nu a celor care au facut misto de marimea steagului (si nu de steag in sine)

     Hai, fugi inapoi la televiunea poporului, antena ta iubita, ca aici ai de-a face cu un pacatos care nu se uita la antena3 decat ca sa faca misto de ei.
     Si stiu deja ca daca ma iau de o televiziune inseamna ca sunt un basist care nu stie pe ce lume traieste, nu e nevoie sa mai imi spui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>