Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

EVZ descoperă gaura de la covrig

EVZ a sărit repede să preia o știre de pe ziare.com unde se vorbește despre unul din protestatarii de anul trecut din ianuarie:

Cei care am ieșit atunci, în ianuarie și februarie 2012, de n-am mai suportat, în iarna aia, am ieșit din conștiința noastră
I-am prins si pe aia de la USL, ca erau printre noi, astia au primit cate 50 de lei ca sa vina acolo in fiecare zi. Cam jumate dintre cei care veneau in Piata Universitatii erau platiti. E rusinos si e scandalos, noi veneam din constiinta..
Spun acum aceste lucruri pentru că am așteptat că guvernarea Ponta să facă dreptate (stire)

Mda.. am descoperit gaura de la covrig. De parcă nu știa toată lumea că partidele plătesc oameni să vină la mitinguri sau proteste. Sau că mulți dintre cei de acolo erau “protestatari” veniți doar pentru bani (doar au fost chiar și câțiva angajați de pe la Antene pozați că filmau o știre și puțin mai târziu se alăturau grupului la protest).

În afara faptului că aflăm suma plătită de 50 de lei (deși se auzea că varia de fapt între 50 și 100), nu mai e mai nimic altceva interesant. Știam deja că oamenii erau nemulțumiți atunci, dar doar foarte puțini ar fi și ieșit în stradă. Știam și că politicienii tot jigodii sunt.
Așa că puteau și ei măcar să se intereseze despre legalitatea unei astfel de acțiuni, niște declarații de la cei incriminați, de unde a venit bugetul pentru așa ceva…chestii de genul.

Oare o să aflăm în curând și că televiziunile filmau special din anumite unghiuri ca să pară numărul de protestatari mai mare sau mai mic în funcție de interes?

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>