Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Distracție cu Facebook și Gigi

Gigi Becali Liber

Gigi “liber”

Vineri seara nu știu ce mi-a venit mie și m-am gândit să mă distrez un pic cu un scurt experiment.

Am făcut un cont dummy pe Facebook, am dat like la vreo câteva grupuri de susținere ale lui Gigi și am adăugat vreo 10 persoane de pe-acolo la prieteni.

După aceea am creat un eveniment în care invitam lumea să vină să îl susțină pe nea Jiji în stradă la Universitate și am postat linkul prin câteva locuri.

În 2 zile rezultatele au fost următoarele:

 • m-au adăugat în lista de prieteni 100 de oameni. Am deci un cont de vânzare cu 100 de “prieteni” dacă vă interesează că am auzit că se poartă.
 • era cât p-aci să iau ban de la Facebook pentru spam. Nu de alta, dar după ce m-au adăugat toți cei de mai sus, eu am dat la un moment dat confirm la toată lumea odată.
 • 200 de oameni au confirmat prezența la eveniment. Nu o să vină toți evident, dar câțiva fraieri s-ar putea să ajungă (nu mă înjurați dacă aveți treabă prin zonă).

Concluzii?

Nimic în mod special sau care să nu se știe deja, dar pentru cele maxim 10 minute pierdute nici nu era de așteptat.
În mare..s-a evidențiat încă o dată că Facebook-ul e plin de proști gata să dea like la orice tâmpenie despre care nu știu nimic concret sau care adaugă ca prieteni conturi evident false.

Ah, și evident o grămadă mare de susținători ai oierului șef. Cu ocazia asta am văzut și eu că există o pagină cu Free Gigi care are 65000 de like-uri.
Ce să-i faci..e mare grădina și mulți au sărit gardul înauntru.

Și ultima nelămurire.. să postez oare pe pagina evenimentului un link către postul acesta ca să îi anunț că și-au luat țeapă?

,

3 Responses to “Distracție cu Facebook și Gigi”

 • Stefan.H says:

  E una sa demonstrezi ceva si alta chiar sa chemi oamenii in strada for the sake of trolling. Nu de alta dar nu stii cum ajunge mitingul organizat de tine la stiri. Nici daca ar fi avut de suferit numai cei ce veneau la miting nu ar fi fost ok pentru ca, practic, iti bati joc de oameni care nu au ales sa fie ignoranti (eticheta care este discutabila si asa). Pe deasupra, risti sa incurci si niste oameni care au treaba prin zona si nu au gresit nimanui cu nimic. I’d say call it off.

  • admin says:

   multi mergeau sa sarbatoreasca castigarea campionatului de catre Steaua, doar ca in alta parte. D-aia mi-am si permis sa fac chestia asta
   Le-am dat oricum un mesaj :)

 • cotos says:

  O sa se faca un film cu Free Jiji, in care puscariasul va sari peste gardul de la puscarie pe piesa lui MJ :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>