Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Mizeria din fotbal

Ieri a jucat echipa oierului Jiji, Steaua,  cu Viitorul Constanța, echipa lui Gigă Hagi, finul oierului (sau ceva de genul).

A câștigat Viitorul Constanța cu 5-2. În condițiile în care Viitorul e cât p-aci să retrogradeze și Steaua nu a pierdut acasă nici un meci anul acesta.În timpul ăsta oierul se bucura nevoie mare la fiecare gol pe care îl lua Steaua și s-a mai declarat și “speriat” că s-ar putea să egaleze Steaua.
Nu am văzut meciul, dar am înțeles că Nikolic se distra dând pase la adversari de fiecare dată când ieșea Steaua la atac, iar Bratu se credea la rațele și vânătorii neștiind cum să se ferească mai bine de minge.
Dar sigur “nu” a fost vorba de nici un blat aici, sub nici o formă.

Surpriza a fost că după meci Reghecampf a anunțat că vrea să plece de la Steaua pentru că nu vrea să se implice în jocuri murdare. Dar și-a nuanțat rapid declarațiile ca să nu se înțeleagă doamne-ferește că ar fi fost vorba de un blat. Probabil că a vorbit cu Jiji și i-a trecut supărarea.

Cam ăsta e fotbalul românesc. Aranjamente și cutremii, patroni care nu au nici o treabă și pe care nu îi interesează fotbalul, ci doar cum să scoată sau să spele niște bani.

Dar azi se așteaptă decizia în vestitul Dosar al transferurilor. La ultimul termen s-au dat vreo 40 de ani de pușcărie însumați pentru 8 grei din fotbalul românesc. N-ar fi rău să se mențină sentința (sau chiar să crească).
Și chiar pare posibil, mai ales dacă ne uităm și la ultima reacție a lui Ioan Becali, care n-a mai putut de nervi și a dărâmat un cameraman (link video)

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>