Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Nu omorâţi numai câinii, ci ne omorâţi şi pe noi

„Pentru noi, iubitorii de animale,  nu omorâţi numai câinii, ci ne omorâţi şi pe noi. Câinii ăştia sunt un balsam pentru sufletul nostru. Eu ies şi la 2 noaptea şi pun apă la aceşti câini”

„Cum vă creşteţi dumneavoastră copiii dacă decideţi să ucideţi câinii?”

Cam asta s-a auzit din partea participanților la o dezbatere publică organizată de primărie în București pe tema câinilor maidanezi.

Primăria organizase această dezbatere pentru tema sterilizării câinilor, propunerea lor fiind de a externaliza serviciile de sterilizare (plătind firme private pentru a face acest lucru).
Cu ce s-au ales din această dezbatere? Cu absolut nimic.

Cei de la Cuțu-Cuțu împreună cu alți susținători ai drepturilor câinilor au participat așa cum au știut ei cel mai bine: au țipat, au fost pe lângă subiect și n-au propus absolut nici o soluție.

Și în mare cam asta și e situația. Nimic nu le convine acestor susținători ai animalelor care “ies și la 2 noaptea să le dea de mâncare”:

  • Dacă e vorba de eutanasiere nu e bine, ar trebui duși în adăposturi și sterilizați. După cum a și declarat un inteligent d-ăsta că se înmulțesc mai repede câinii dacă îi eutanasiezi
  • Dacă e vorba de adăposturi nu e bine, trebuie sterilizați și duși înapoi
  • dacă vrei să îi sterilizezi în masă ..iar nu e bine. că se va face cu cruzime

Cam asta-i treaba: ONG-urile vor să nu-și piardă domeniul de activitate, iar restul susținătorilor vor să trăiască printre câini vagabonzi. Nu vor să se schimbe în nici un fel situația existentă din acest moment.

Din păcate nici ăștia de la primărie nu vor să pună piciorul în prag și să rezolve problema pentru că și ei își trag destui bani de pe urma lor.

[via]

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>