Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Trimite bani direct prin e-mail

integrare Google Wallet in Gmail

Integrare Google Wallet in Gmail – foto TechCrunch

Băieții de la Google au mai introdus ceva în Gmail: posibilitatea de a trimite bani direct în e-mail.

Mai practic, au creat o legătură între serviciul lor de tip “portofel electronic” Google Wallet (folosit momentan în special pentru cumpărat aplicații Android) și Gmail.

Astfel, la fel cum atașezi acum la mail o poză sau un document, o să poți atașa în același mod și bani. Se poate observa în poza din dreapta luată de pe TechCrunch

Partea bună e evidentă: cel care trimite banii o poate face mult mai rapid, iar cel care primește banii află imediat că banii chiar s-au trimis.
Nu mai pot apărea astfel divergențe de ordinul “ți-am trimis banii. mie nu îmi apare că s-au trimis”. Și mai sună și interesant “ți-am trimis acum banii pe e-mail”.
În același timp, știi că poți să faci o plată cam de oriunde te-ai afla. Atâta timp cât ai un smartphone, ai putea să faci o plată chiar și din vârf de munte fără nici un stres (dacă ai și semnal acolo)

Pe de altă parte, nu știu cât de mult timp salvezi efectiv prin metoda aceasta. Poate doar dacă faci cu zecile de plăți lunar.
Plus că vor fi foarte puține ocazii în care chiar să poți folosi această metodă, că de plătit curentul nu prea cred că o să se poată prin modalitatea asta în următorii zece ani.

Iar partea cu adevărat nasoală este că va trebui să fii de zece ori mai atent cu mailul tău să nu cumva să intre cineva în el. Asta ca să nu mai vorbim de faptul că, din cauza acestei posibilități, se vor înmulți și încercările de a fura adrese de e-mail.

, , , ,

One Response to “Trimite bani direct prin e-mail”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>