Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Hooters în România

Hooters Timisoara - RomaniaAm aflat și eu azi că s-a deschis primul Hooters din România.

Totuși, ceva nu prea este în regulă. Pentru că în loc să se deschidă unde ar trebui, adică în București, ei l-au făcut în Timișoara.

Și cum sunt “doar” aproape 600 de kilometri până în Timișoara pe drumurile noastre foarte bune, nu prea cred că o să ajung prea curând p-acolo.

În afară de fete, dacă vreți să aveți o scuză pentru a merge pe-acolo, ar trebui să aibă și mâncare destul de bună dacă vă plac burgerii sau/și aripioarele.

Și ca să fie informația completă, îl găsiți ca adresă pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel la numărul 32 (nu cunosc Timișoara așa că nu mă întrebați pe unde vine asta).
Nu de alta, dar în 2013 când toată lumea se uită pe net, ei nu au un site amărât acolo. Plus că România nici nu apare ca țară în care să existe un astfel de local pe site-ul oficial din America (puteți verifica locațiile Hooters din lume aici)

 

Există totuși și pentru bucureșteni ceva. Așa că dacă vreți o experiență similară, puteți încerca pubul Mantrap care merge pe același principiu ca Hooters și vine și cu sloganul: Eat. Drink. Stare

Despre Mantrap e mai ușor de spus ceva: e în centru la Universitate, vis-a-vis de Cinema Pro și are și un site pe care vă puteți uita, mantrap.ro

Și câteva poze de la ei:

, , , ,

5 Responses to “Hooters în România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>