Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Motiv pentru un miting

Persoanele care hrănesc câinii fără stăpân ar putea fi amendate cu până la 5.000 de lei, potrivit unei prevederi care va fi introdusă în proiectul de modificare a hotărârii din 2009 privind controlul reproducţiei câinilor în Capitală, a declarat coordonatorul de proiect al ASPA, Răzvan Băncescu. (sursa)

Ia uitați aici. Un motiv perfect pentru ONG-urile care apără drepturile animalelor ca să mai organizeze câteva mitinguri. Oamenii ăștia răi și fără suflet vor să îi amendeze pe cei care hrănesc amărâtele haite de prin București.

Pe lângă celelalte propuneri făcute pentru controlul câinilor, majoritatea proaste rău, aceasta chiar e una foarte bună. Faptul că unii câini sunt hrăniți periodic de aceleași persoane și se strâng după mâncare e unul din motivele principale pentru care ajung să se formeze haite de câini în diferite locuri.

Dar cum locul haitelor de câini e la oraș, orașul e teritoriul lor și noi suntem cei care trebuie să avem grijă să nu le deranjăm teritoriul, mă aștept ca avocații lor să iasă repede în stradă pentru a le apăra drepturile.

Nu de alta, dar după cum se poate observa în poza de mai jos făcută zilele trecute, când e vorba de câini există întotdeauna motiv să se iasă în stradă:

Un miting împotriva ținerii câinilor în adăpost

Un miting împotriva ținerii câinilor în adăpost

Dacă e vorba de eutanasiere nu e bine, ar fi cazul să fie puși în adăpost. Dacă e vorba de adăpost, păi nici așa nu mai e bine.
Mai pe scurt, câinii trebuie să fie pe stradă și noi trebuie să învățăm să ne ferim de ei. Că doar d-aia a apărut comunitatea de oameni și orașul – ca să aibă câinii unde sta.

, ,

2 Responses to “Motiv pentru un miting”

 • Jacob says:

  Problema cu cainii e in mai multe etape:
  1. ONG-urile gen Cutu-Cutu , Ham-ham you’re dead isi trag foarte multi bani si este “normal” sa nu le omori domeniul de activitate.
  2. Aia care le dau maidanezilor de mancare au un comportament deviant si sunt in stare sa moara ei numai sa traiasca javra. E rezultatul a multi ani de singuratate si fixatii lugrube in garsonierele bucurestiului.
  3. Javra daca nu mai are de mancare o sa inceapa sa manace tot ce misca .S-au mancat oameni intre ei in situatii extreme. Atunci daca un caine nu mai are ce sa manance , prima data o sa manance ce misca , apoi o sa manance alte javre.
  4. Inainte ca hingherii sa tranchilizeze javrele , ar trebui sa tranchilizeze human javre , alea care se dau peste cap ca le iau cateii .
  5. Daca s-ar vrea sa se faca ceva , s-ar face la ora 2-3 noaptea , cu sageti cu tranchilizant, iei javrele lesinate le bagi la duba si nu mai stie nici dracu unde sunt.Dar nu se vrea.
  6. In parlament sunt tampiti din aia cu protectia maidanezului. Vezi senatorul Bideu sau Vadim Tudor care au iesit in strada sa faca ca toti demonii.
  7. Cand te musca animalu’ , te musca pentru ca esti rau. A ajuns javra sa fie un fel de justitiar stradal care iti mananca o pulpa doar pentru ca tu esti rau. Mi-as lua un urs infometat sa ii dau drumu pe strada si sa manance caini si hranitori de caini , doar asa , pentru ca ursul meu e mai justitiar ca un caine si daca te mananca stie el ce face.
  8. Daca as avea multi bani , as plati 10 ron per fiecare caine mort adus la mine la sediu. I-as zice Cimitiru Cutu-cutu si as incuraja toti tiganii/boschetarii sa mi-i aduca sa ii ingrop eu “crestineste”. Sa vezi atunci tigani sanitari.
  9. I-as lua pe Cutu Cutu Idiots si i-as baga intr-o cusca cu 20 de maidanezi sa vedem cine e ala rau .
  10. As pleca din mizeria asta de tara. In progres….

 • anca says:

  Excelent si articolul si comentul va astept sa-mi dati un like https://www.facebook.com/Cainii.maidanezi.pericol.public

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>