Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Poza zilei

Poza zilei din București: când ai nevoie să te oprești la magazin, parcarea se va face în așa fel încât să fie cât mai aproape de acesta.
Faptul că suntem pe colțul unei intersecții pe trecerea de pietoni nu trebuie să ne sperie. Nici măcar dacă mai e o mașină parcată. Dacă mai e loc să treacă cineva pe lângă noi înseamnă că putem parca:

Parcare

B-23-HFK e tare.
B-41-FML e cel mai tare

P.S. Erau locuri unde puteau parca fără să fie în mijlocul intersecției la maxim 20 de metri

, ,

3 Responses to “Poza zilei”

 • Tzutzu says:

  Eu am crezut initial ca e un instantaneu cu masinile in miscare si ca acolo era linia de sosire. :) ) Un fel de Formula 1 in traficul din Bucuresti. :) ) Care ajungea primul pe trecerea de pietoni, putea sa isi aleaga pietonul pe care sa il ia pe parbriz.

  La mine pe strada e asa in fiecare seara. Parcheaza in strada si lasa doar un culoar prin care sa te strecori. Sa ma intreb oare daca astia or fi vecini de-ai mei care au parcat si prin oras? :) )

 • Baxy says:

  Da, dar cand vin “hingherii” de masini, tot soferul roman sare de cur in sus ca nu i s-au asigurat “locuri destule” de parcare. In traducere libera asta inseamna ca daca la o alimentara vor sa se opreasca chiar in fata ei 200 de masini simultan si nu incap, primaria nu si-a facut datoria!! In Franta daca ai tupeul sa spui politistului ca ai vrut sa te dai jos la magazinul cutare si ai parcat aiurea pt ca locurile oficiale erau ocupate, iti spune calm: Schimbati magazinul sau veniti pe jos la el. Trogloditi, este?

  • admin says:

   Din câte am observat, chiar a început să mai scadă numărul ăstora. Dar nici “hingherii” nu fac încă treaba prea bună așa că o să rămână destui să îi injure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>