Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Să ne distrăm cu Tudor Chiuariu

Tudor Chiuariu

poza de “buletin” de la parlament

Tudor Chiuariu este clar un parlamentar român de succes. La 36 de ani a fost deja ministru al Justiției, este vicepreședinte PNL și vicepreședinte în comisia de revizuire a Constituției.

În schimb, eu nu prea pot să înțeleg cum reușește să rămână atât de influent în condițiile în care, pe lângă faptul că reușește să iște o grămadă de controverse, mai spune și o tonă de tâmpenii.

Cât a fost ministru al justiției au fost la scandaluri cu el cât pentru o viață întreagă.
După ce și-a dat demisia a fost o perioadă liniștită până de curând când iar a început cu tot felul de propuneri, care mai de care mai controversate (gen statutul parlamentarilor, interceptările procurorilor)

Ultima dumă dată de el cred totuși că nu va genera nici un scandal. Chiar sunt destul de convins că o să fie toată lumea de acord că e o stupizenie:

Tudor Chiuariu (PNL), a propus în cadrul unei dezbateri a Forumului constituţional ca sediul Curţii Constituţionale să fie mutat din Bucureşti la Iaşi, Cluj-Napoca sau Sibiu, pentru a fi evitate presiunile politice asupra judecătorilor. (sursa)

E posibil într-adevăr ca în locuri d-astea uitate de lume precum Iași/Cluj-Napoca/Sibiu să nu fi ajuns încă tehnologii din astea inovatoare precum telefonul sau internetul.
Poate află cineva și îmi transmite și mie dacă locuitorii de-acolo chiar nu au acces la aceste “unelte ale diavolului:)

Nu de alta, dar altfel nu prea reușesc să îmi explic ce ar rezolva mutarea sediului Curții Constituționale.

, , ,

One Response to “Să ne distrăm cu Tudor Chiuariu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>