Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Bazin de înot la Dante Alighieri

Bazin inot Dante Alighieri

Bazinul de la Dante Alighieri

O chestie foarte bună pentru locuitorii din sectorul 3 și de care am aflat și eu zilele acestea: s-a deschis un bazin de înot nou la liceul Dante Alighieri.

Cu ocazia asta poate mă apuc și eu de înot, mai ales că bazinul este foarte aproape de mine.

Ca informații pentru cei pe care i-ar putea interesa:

Tarife inot bazin Dante Alighieri

Tarife înot bazin

 • bazin semiolimpic, lungime 25 de metri, adâncime 1.70 – 2 metri
 • 5 culoare de câte 3 metri lățime
 • deschis pentru agrement adulți luni-vineri 20-23, weekend 12-15 (parcă)
 • am pus și o poză cu tarifele

Nu prea am înțeles exact care este situația legală a bazinului.

S-ar părea că bazinul nu aparține liceului, ci unei firme numite Aqua Sport, firmă care a închiriat bazinul (sau terenul și ei au construit bazinul) și are un parteneriat cu Ministerul Educației.

Presupun că elevii liceului beneficiază totuși de cursuri gratuite și mi se pare că există și o facultate care are cursuri de înot aici.

Să ne apucăm de înot deci!

 

P.S. Iar cu ocazia asta îmi explic și de ce liceul Dante Alighieri a fost și cel mai căutat din țară la înscrierile în clasa pregătitoare (o performanță mare pentru un liceu de cartier) (sursa)

, , ,

18 Responses to “Bazin de înot la Dante Alighieri”

 • Mi se pare mie su tarifele sunt FOARTE mari? :)
  Spun asta in conditiile in care in Timisoara un abonament cu 20 de sedinte lunar costa 95 de lei.

 • dojo says:

  Opt sedinte lunar, la curs de inot – 200 de lei. Timisoara, Arena Aqua Sport. Deci preturi aprox. similare. La inot liber is o idee mai piperate. BINE ca exista optiunea, ca sigur se vor gasi doritori. Eu merg deja de vreo 4 luni la inot si e super misto. Costa destul de mult, dar vad imbunatatiri si la cum arat si mai ales la cum inot. Adica de la nimic la inotat destul de OK :)

 • Ana says:

  Am sunat si la Dante Alighieri si la Olimpia, info de pe http://www.aqua-sport.ro. 12 sedinte la Dante sunt 250 ron si la Olimpia 150 ron. Intrebare…e diferenta atat de mare si intre facilitatile oferite? Any idea? Stau mai aproape de Olimpia insa am auzit ca nu ar fi chiar grozav. M-ar ajuta niste informatii. Multumesc.

  • admin says:

   Bună Ana.
   Despre bazinul de la Olimpia nu am informaţii. Tot ce pot sa îți spun e ca din poze pare a fi mic, iar asta poate fi o problemă.
   Mai merita sa te uiți și la orele la care e deschis dacă nu sunt aceleași.

   Recomandarea mea: da o fugă până la amândouă într-o seara sau în weekend. Nu îți va lua mult și cred că ar fi îndeajuns ca să te hotărăști

 • Ana says:

  Ai dreptate. Asa voi face. Ca informatie, la Olimpia e deschis de la 7 la 23 in timpul saptamanii iar in WE de la 8 la 20. thanx

 • Gabi says:

  E cineva care merge la Olimpia si ne poate da mai multe informatii??

  • Andreea says:

   Daca vorbiti de bazinul Olimpia de pe Pierre de Coubertain (in apropiere de McDonalds Iancului), va pot spune ca bazinul este fffffffffff ok! Eu fac cursuri de inot acolo de o luna si jumatate si e absolut incredibil! Bazin mare, 25m lungime, 7 culoare, apa fff curata si recirculata continuu, nu miroase a clor. Chiar e fff ok! Recomand cu caldura! Eu as dormi in bazinul ala! Se antreneaza si sportivi profesionisti acolo. Chiar va recomand.

   Nu stiu insa exact cum e in orele dedicate inotului de agrement. Ptr cursuri sunt rezervate mereu 2 culoare.

 • Victor says:

  Bazinul Olimpia de langa baza sportiva cu acelasi nume, este pe calea Vitan, aproape de Auchan Vitan (fostul Real). Am avut anul trecut abonament pe 6 luni la ei. Bazinul este mic: 20 metri dar curat si ca temperatura e ok, totusi un pic prea cald. Vestiarele sunt acceptabile ca si curatenie. Problema mare este ca sunt doar 4 culoare si atunci cand sunt cursuri de copii (destul de des!!!), restul persoanelor trebuie sa se inghesuie pe celelalte 2 culoare ramase. Per ansamblu daca iti alegi bine orele, ca sa eviti ‘piticii’ este o alegere buna pentru cei din zona! Site-ul este acesta: http://www.eurosindmagic.ro/

 • Aqua Sport says:

  Toate informatiile legate de acest bazin de inot sau despre clubul de inot Aqua Sport le puteti gasi acum pe siteul http://bazin-cursuri-inot.ro/ .

 • Bianca says:

  Elevii liceului au intrare liberă?

 • Eu says:

  Preturile sunt exagerat de mari. La worldclass piscina, sala, bicicleta, sauna, etc etc mult mai curat si decent e 150 ron/luna full time, in vreme ce la dante eu am platit 150 ron pana la ora 16.00, ai doar un culoar la dispozitie, rareori 2, pentru ca sunt mereu cursuri de inot, polo, recuperari etc, vestiarele urat mirositoare, mici si aglomerate, mamici care intra peste tine in vestiar. Deja la 250 ron full
  Time e si mai aglomerat pentru acces in weekend si doar 3 ore seara dupa ora 8 dar si alea sunt mega aglomerate ca au aqua gym. Exagerat de scump si in curand sigur nu mai ai loc de
  Inot la 12-14 persoAne pe culoar, copii, batrani, incepatori si avansati pe acelasi culoar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>