Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 Unlock ScreenA apărut la vânzare (prin precomandă) noul telefon de la Samsung, Galaxy S4. Se găsește atât la Emag, cât și la alte magazine precum QuickMobile sau Evomag.
La operatori încă nu a apărut, va fi disponibil pe la începutul lui mai.

Din punctul meu de vedere este un telefon bun spre foarte bun, dar reprezintă fix ceea ce a fost și iPhone 4S pentru iPhone 4.

Adică un ecran puțin mai mare, niște specificații puțin mai bune și niște aplicații în plus pe care 99% din utilizatori nici măcar nu le vor folosi. Totul învăluit în niște sume colosale cheltuite pe Marketing și PR.

Nu pot să neg că S4 e cu siguranță măcar unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, dacă nu chiar cel mai bun.
Dar nu mi se pare diferența atât de mare și telefonul într-atât de bun încât să merite să dai cei aproape 3000 de lei (2849 la emag, 2999 la quickmobile) cât costă telefonul la liber în acest moment.

Pentru un review al telefonului de calitate, cel mai bun review îl găsiți (ca de obicei) la nwRadu, unde puteți citi cam toate detaliile necesare.

Și să privim și partea pozitivă a lucrurilor: cu ocazia asta tocmai a mai scăzut prețul la Galaxy S3 cu un milion așa că puteți să vă orientați și spre acesta.
Mai ales că, luând în considerare diferența existentă în acest moment de aproximativ 10 milioane între cele două, din punct de vedere calitate-preț S3-ul câștigă de departe.

, , , ,

One Response to “Samsung Galaxy S4”

  • admin says:

    P.S. da, știu, e un post mai mult de seo spam. N-am avut timp să scriu ceva mai consistent aseară sau azi-dimineață, așa că am zis că merge și ăsta pentru moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>