Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Noi “succesuri” în familia Băsescu

Ieri am avut parte de câteva știri interesante cu familia Băsescu.

S-a început cu Elena Băsescu (EBA), care a mai avut niște noi “succesuri” în Parlamentul European după ce s-a apucat să citească un discurs pentru altă dezbatere decât cea în care se afla.
A oferit și o scuză peste câteva ore spunând că abia se întorsese în plen și i s-a dat cuvântul, fapt pentru care a crezut că e la dezbaterea care trebuia. (sursă știrea inițială , explicația)

Ok, presupun că poți să fii cu capul în altă parte și să faci o astfel de greșeală. Nu mi se pare ceva extraordinar, doar o mică gafă.

Dar am făcut greșeala să urmăresc și filmulețul cu ea de la acea sesiune.
Jalnic! Cică parlamentar european, așa zis politician de carieră. Și citește un discurs pregătit și repetat (cel puțin teoretic) mai prost decât un copil de școală primară căruia i se pune un text pentru prima oară în față.

Avem niște reprezentanți de marcă în parlamentul european, ce să mai! (să nu uităm totuși și de colegii Ebei, la fel de cunoscuții Vadim, Becali, Tokes și Severin)

Ei bine, după acest nou succes, era și rândul tăticului să intre în scenă.
Așa că avem și o declarație interesantă de-a președintelui Traian Băsescu:

După măsurile din 2010 avem satisfacţia şi suntem mândri că am fost buni manageri ai ţării.
Când am decis să transferăm costurile crizei către populaţie şi nu către economie, ne-a permis să reechilibrăm ţara în opt luni de zile
(sursa)

O idee extraordinară să te mai și lauzi după acele măsuri.
Tupeul e în floare, ce să mai! (sau poate era de la prea multă vodcă în paharul cu apă? sau invers, prea multă apă în paharul cu vodcă și nu era obișnuit ficatul cu așa ceva)

Plus că, oricum li s-ar părea acele măsuri, bune/proaste/degeaba, sigur românii ar fi fost mult mai mândri dacă se adopta acea imposibilă a treia variantă.
Adică în loc să fie luați bani de la populație sau din economie, să plătească politicienii și “oamenii de afaceri” abonați la contracte, comisioane, licitații păguboase doar pentru stat.

, ,

3 Responses to “Noi “succesuri” în familia Băsescu”

 • [...] ← Noi “succesuri” în familia Băsescu [...]

 • Aurelia says:

  Eu cunosc acest personaj(basescu) controversat.Ma mira ca si din randurile oponentilor lui,ziaristi,comentatori politici,aud caracterizari de felul :”Basescu este un politician cu multa experienta”.Eu nu le impartasesc parerea.In lumea occidentala(Franta,Germania sau Austria) un astfel de “politician”nu ar fi reusit sa intre nici macar in Consiliul administrativ al unei Primarii satesti. De ce?–omul se exprima greoi,are o infatisare de borfas si in spatele lui treneaza un dampf de alcoolic corupt.Categoric,Romania nu se poate mandri cu un astfel de presedinte.L-ati ales presedinte,mare greseala!

  • admin says:

   Experiența e una, competența e alta.
   E politician de peste 20 de ani, deci experienta are.
   Ba chiar e și un politician bun (pentru el). A reușit să stea la putere atâta timp și să facă jocurile așa cum a vrut.
   Faptul că e genul de țăran prost fără nici o prestanță și a făcut o tonă de lucruri rele e partea a doua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>