Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Năstase la Antena 3

El Însuși, Adrian Năstase, a fost aseară la Antena 3 să povestească despre grelele încercări prin care a trecut.

Prima chestie care se observă e că oricât l-ai detesta pe om, nu poți să nu recunoști că are stofă de politician și știe să vorbească. E în cu totul altă clasă față de vitejii de acum Băsescu, Ponta și Antonescu.

Interviul a fost evident fără nici o întrebare cu adevărat incomodă. Nu am auzit nimic de ăia 700 de mii de euro plătiți pe post de mărunțiș.
Bine, nici nu te-ai fi așteptat la așa ceva. Probabil întrebările au fost stabilite cu mult înainte, altfel nu ar fi acceptat interviul. E o practică destul de des întâlnită pe peste tot în lume.

În rest, victimizarea evidentă ce se prefigura, cum a fost el săracul hărțuit toți acești ani fiind nevinovat și cât de greu i-a fost.

Ah, și câteva declarații interesante:

  • Năstase e o instituție – la câți bani a furat cred că putea să spună chiar instituție bancară
  • UE nu merge bine și România e țap ispășitor
  • Ce ne trebuie nouă ministru de justiție independent?

Așteptăm să vedem și când își va face reintrarea în politică. Din păcate mult prea mulți oameni încă l-ar vota, în ciuda a tot ceea ce a făcut cât a fost la conducere.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>