Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Carrefour Online în România

Carrefour Online

Carrefour Online

De la Criserb am aflat ieri că cei de la Carrefour și-au deschis un magazin online de la care poți să comanzi liniștit de-acasă din fața fotoliului și să îți vină produsele acasă. (e disponibil doar în București)

Am vrut să intru ieri pe site-ul lor www.carrefour-online.ro, dar s-ar părea că nu s-au gândit că s-ar putea să aibă mai mult de 50 de vizitatori așa că au avut site-ul picat toată ziua.

Azi am reușit să intru și să mă uit un pic prin el (între timp a picat din nou)

Prima chestie pe care am observat-o e că recomandările de pe pagina de început sunt statice (am încercat diferite browsere, plus private browsing) și mai sunt și cam stupide. Nu văd nici un sens să ai 3 feluri de tampoane ca prime recomandări, mai ales că minim 50% din vizitatorii site-ului nu folosesc astfel de produse.

În afară de această chestie minoră, toate bune și frumoase. Au majoritatea produselor pe care le au și în hipermarket, iar din câte se pare sunt și la același preț.

Câteva screenshot-uri făcute înainte să le pice iar site-ul:

În rest, livrarea se face pentru comenzi de minim 150 de lei, iar livrarea costă 15 lei.
Mi se pare ok costul livrării luând în considerare că doar pe benzină aș consuma probabil tot cam atât, ca să nu mai vorbesc de timpul economisit.

Încă un lucru bun e că livrarea se poate face în timpul săptămânii oricând până în ora 10 seara, deci nu e o problemă să vină curierul și să nu fie nimeni acasă.

Iar cel mai important, că și-așa am eu ceva probleme cu spinarea și implicit cu căratul: vine cineva și-ți cară până în fața ușii baxurile cu apă și bere.
Doar pentru chestia asta presimt că o să fac ceva cumpărături de la ei.

, ,

2 Responses to “Carrefour Online în România”

 • Razvan says:

  Tocmai ne-a fost livrata o comanda care, printre altele, ar fi trebuit sa contina si 10kg de cartofi din care vreo 2kg “au disparut pe drum”.

  Deci atentie la livrare! Sa va cantariti produsele cumparate la kilogram de fata cu curierul!

  • Razvan says:

   Ca sa fiu corect, dupa ce ieri am anuntat personalul Carrefour in scris despre problema mea, astazi am primit cele 2kg lipsa de cartofi plus inca 8kg de cartofi gratuit (cadou)!

   Foarte frumos gestul :) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>