Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Cel mai rapid mod de a face bani

Dan SovaFoarte multă lume stă și se gândească la modalități de a face bani.

Evident, accepțiunea generală este că dacă vrei să faci bani trebuie să și muncești. Dar asta e o chestie care, cel puțin în România, trebuie exclusă.
În România cei care muncesc sunt niște fraieri care nu au cum să facă bani serioși.

Așa că un ieșean, chiar din pușcărie, a găsit cea mai bună și mai rapidă modalitate de a face bani fără a munci deloc, după cum am aflat de la tvr

După ce a ajuns el la concluzia că politicienii în general și miniștrii în special sigur fac bani cum trebuie (probabil l-au văzut pe Năstase cum a plătit 750 de mii de euro fără să clipească), s-a gândit că asta-i cea mai bună cale de a acționa.

Așa că, nefiind ministru, a rezolvat și mai simplu, doar a pretins că este ministru.
Și a început frumos să înceapă să dea telefoane pe la firme despre care auzise el că au contracte cu statul, să se prezinte drept Dan Șova și, după ce întreba cum merg contractele, cerea și niște mici donații.

Toate bune și frumoase – 15 mii de euro făcuți cu câteva telefoane.

Ghinionul a fost că s-a întins mai mult decât îi era plapuma și a început să sune și pe la prefecturi.
Dar prefecturile probabil aveau deja sistemul de donații pus la punct așa că cineva l-a sunat pe Șova (cel real) să îi comunice că nu e cazul să ceară el donații de acolo.

Ah, și e evident că nu mă gândeam să insinuez cumva că firmele care au dat acei bani se așteptau că trebuie să facă acele donații către domnul ministru și din cauza asta nu s-a sesizat nimeni.
Sau că prefecturile se așteptau să doneze la alt ministru și d-aia s-a aflat toată povestea.

, ,

One Response to “Cel mai rapid mod de a face bani”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>