Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Oprescu iar bate câmpii cu spor

Câteodată chiar stau și mă întreb ce vede lumea în acest personaj sinistru de este atât de apreciat.

A câștigat primăria prima oară în timp ce promitea o autostradă suspendată circulară pe diametru (sau ceva de genul).

După 4 ani de mandat n-a făcut nimic, dar tot a câștigat din primul tur. Pardon, a făcut ceva: a terminat Stadionul Național început dinainte cheltuind o sută de milioane de euro în plus și nici măcar gazon n-a fost în stare să facă.

Iar acum pare să fi intrat iar în campanie electorală (oare se pregătește pentru prezidențiale?) pentru că a venit să prezinte altă inepție: bucureștenii vor avea căldură gratis

“Dacă în doi ani de zile toată lumea este de acord, dacă 1% din acest profit anual este de acord – şi cred eu că o să fie de acord – să-l dea Primăriei Generale, îndrăznesc să spun că nimeni nu va mai plăti încălzire” (sursa)

Costul încălzirii în capitală în acest moment este undeva peste 250 de milioane de euro și poate fi redus maxim la o valoare de vreo 150 de milioane.

Dar să nu luăm 150 de milioane, hai să luăm chiar 50. Și să facem un pic de matematică elementară, regula de 3 simplă. Dacă 50 de milioane = 1 (% din profit), atunci câte milioane reprezintă 100 (% – adică tot profitul).
Păi un mizilic de 5 miliarde de euro. Ce companie are profit de 5 miliarde?
Câte companii au o asemenea cifră de afaceri?

Și acum că e destul de clar zic eu ce tâmpenii debitează Oprescu, puteți să vă delectați și cu o declarație de a lui de la alegerile pentru primărie când Prigoană promitea o reducere de 25% la încălzire ca să vedeți ce zice chiar el despre o astfel de promisiune:

Oprescu: - unul dintre candidaţi nu face altceva decât să arunce pe piaţă tot soiul de fantezii care să încingă spiritele: gratuitatea transportului public de persoane, până la reducerea cu 25% a facturilor la încălzire

După cum se observă deci, impresia lui Oprescu despre actuala promisiune a lui Oprescu este că e o fantezie.

I rest my case :)

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>