Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Taxi gratis

Taxi Gratis

Taxi Gratis

Sună imposibil un taxi gratuit? Ei bine s-ar părea că nu.

Via Criserb am văzut că niște oameni au pornit o “afacere” prin care oferă gratis, fără absolut nici o obligație, servicii de taxi  (momentan în sectoarele 2 și 3).

Site-ul lor este …surpriză-surpriză… www.taxigratis.ro

 

Acuma, ca o persoană cam neîncrezătoare, în special în bunătatea oamenilor, a trebuit să mă uit un pic să văd despre ce e vorba.

Prima și cea mai importană impresie: chiar este real și chiar este gratis. Singura condiție este să fie o persoană care chiar are nevoie de un taxi.
Și evident apelarea la bun-simțul persoanelor de a nu le folosi serviciile dacă sunt cu buzunarul plin.

Nu știu cum intenționează ei să rezolve partea financiară în schimb. Ei declară că suportă absolut toate costurile. Dar acestea nu sunt totuși neglijabile.

Din ce m-am uitat eu mai există minim un serviciu gratuit de taxi (în Paris) care folosește scutere electrice. Aceea este o afacere ce face bani de pe urma reclamelor de pe scutere și unui parteneriat prin care vând niște produse de patiserie (sursa)

Dar sincer, dacă cei de la TaxiGratis intenționează să facă acest lucru complet benevol din banii lor sau vor să scoată și vreun ban măcar cât să-și acopere costurile este complet irelevant.

Tot ce contează e că au pornit un serviciu gratuit care poate ajuta niște oameni fără a le cere absolut nimic în schimb. Iar pentru asta îi felicit și le urez să le meargă cât mai bine!

,

5 Responses to “Taxi gratis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>