Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Nesimțire și tupeu de politician

Consilierii din Primăria Capitalei, probabil obosiți după problemele avute cu Hala Matache, s-au gândit că e cazul să își facă un cadou.

Așa că au adoptat o hotarare prin care pot beneficia de bilete gratuite la toate evenimentele care au loc pe National Arena. (sursa)

Nu e prima oară când se gândesc la asta, au mai încercat și în octombrie anul trecut, dar atunci s-au răzgândit pe ultima sută de metri.
Iar nesimțirea maximă atunci a fost dată și de scuza folosită.
Cică la câte hotărâri ale consiliului pentru stadion au dat ei, cum să nu poată să intre și ei gratis pe stadion? Asta venind din partea unuia cu două BMW-uri.

Ce mai contează că stadionul ăla e făcut din banii contribuabililor (din toată țara) iar nesimțiții ăștia sunt plătiți tot din banii noștri pentru a da acele hotărâri.

Iar dacă data trecută le-a sărit instant în cap presa, acum nu s-a mai observat din cauza celuilalt scandal cu demolarea de la Hala Matache.

Și ca să-și demonstreze tupeul și de data asta, cică se găsesc greu biletele la evenimente. Păi și ce, mie nu mi-e greu să fac rost de bilete?
Eu îi plătesc să găsească și să voteze proiecte pentru București, nu să își facă rost de bilete la meci. Și bilete gratis, normal; nici măcar să aibă bilete rezervate pe care să le plătească.

Jigodiile astea chiar nu mai au nici o urmă de rușine?

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>