Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Tupeu de politician și o mostră de cultură

Știu că deja s-a mai scris despre acest lucru (de exemplu de către Petreanu și Visurât), dar am simțit nevoia să scriu și eu ca să rămână pentru posteritate și pe acest blog.

“A închide un prim-ministru pentru o chestiune pe care mulți politicieni au făcut-o mi se pare o mare greșeală. Partidele nu se finanțează doar din bani albi. Au găsit diverse forme pentru a-și finanța campaniile electorale.” – Fenechiu.

Bine, de la Fenechiu oricum nu prea ai la ce să te aștepți. Ăsta și cu Șova oricum par monumente de prostie.

Dar au venit instant și Ponta și Antonescu să ne prezinte tupeul de politician român care se prezintă sub forma “și ce dacă furăm, toți fură”

Antonescu vine și învăluiește că nu avem dovezi că au furat chiar toți, în timp ce Ponta ne îndeamnă să nu mai fim ipocriți și să ne închipuim vreun moment că nu se fură.

Păi mulțumim de precizare domnule Ponta. Dar stați liniștit că nu își închipuia nimeni că nu se fură, aveam doar impresia că nu vă și lăudați cu asta.

Bine, ce să ceri de la cineva care a mai recunoscut deja de două ori pâna acum că fură.
O dată când a zis că “mașina lor de furat voturi a funcționat mai bine ca a noastră” și o dată când a zis că sunt mai votați plagiatorii ca el.

Deci tupeu de politican = un borfaș român care se laudă că fură și e gata să te și bată dacă îi zici că nu e în regulă.

Și dacă tot ați văzut cum e cu politicianul, uitați aici și o mostră de cultură pur românească de la Institutul (fost) Cultural Român:

Filip Florian bate câmpii, refuzând vizibil să se informeze asupra a ceea ce ia în discuţie. Nu ne-a întâlnit vreodată. Sub pretenția goală a omului de litere el probează incultura. Personaj de carton care, cu nivelul lui jalnic de cultură, este doar vehement. (sursa)

Mi se pare corect, domnul Marga vrea să promoveze în continuare doar emisiunile culturale de mare interes precum Acces DinRect, Măruță și CAnCAn așa că încearcă să dialogheze în același mod.

 

 

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>