Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Nu o să ghicești niciodată cine e în semifinala Ligii Campionilor!

Ce interesant sună acest titlu. Semifinală si liga campionilor în aceeași propoziție.

În rest un titlu ca toate celelalte de pe site-urile de știri sportive care nu zice nimic și doar îți zgândărește un pic curiozitatea ca să dai click ..

Cum toată lumea a fost cu ochii doar pe Steaua zilele acestea (chiar și eu) știm că nu are cum să aibă legătura cu România.
Steaua nu a reușit să se califice în sferturi iar altă echipă mai bună nu mai avem (Dinamo încă nu a terminat pregătirea pentru Champions League)

Așa că oare despre cine o fi vorba.. Barcelona poate?
Ei bine nu, este vorba de Oltchim Râmnicu Vâlcea.


Da, stai puțin, cine-s ăștia? Ah, e handbal. Nasol, nu e vorba de fotbal. Neinteresant.

Ce contează că această echipă românească s-a calificat săptămâna aceasta în semifinalele ligii campionilor?

Da, Oltchim Râmnicu Vâlcea este în semifinalele ligii campionilor.
O mai conta oare că este chiar a treia oară după 1990 când se califică în semifinale (odată ajungând chiar în finală) sau că a câștigat Cupa Cupelor? (istoricul lor)
Sau poate că această echipă a avut mai multe performanțe în ultimii 5 ani decât toate echipele de fotbal românești puse la un loc în ultimii 20 de ani?

Nu contează, noi ieșim la Universitate că Steaua a ajuns în optimile Europa League, în timp ce Oltchimul nu are bani de mers la meciuri (penultimul meci jucat au luat biletele de avion pe datorie de la firma de turism)

Pentru că, din câte pare, consumatorul român de sport, conform unei zicale, după ce că are puține idei, și aia pe care o are e fixă. Adică fotbalul.

Altceva e complet irelevant. Dacă nu e fotbal nu mai contează.
Aș putea scrie despre cele alte încă multe echipe din sporturi de echipă precum handbal, baschet, volei, polo, rugby cu rezultate mai bune decât ce este prin fotbal, dar aș toci tastele de pomană.
Consumatorul român de sport e atât de bătut în cap încât de-abia așteaptă să vadă ce mai iese din gura unui patron de fotbal idiot sau cu ce curvă asistentă TV s-a mai cuplat un fotbalist.
Orice rahat care are o minimă legătură cu fotbalul este în regulă, orice alt sport e de umplutură.

Și din păcate nu e decât în prea mică măsură vina posturilor și ziarelor sportive.
Atâta timp cât nu se vinde nimic altceva în afară de fotbal și “prietenele” fotbaliștilor, nici ei nu vor sta să se chinuie prea tare să educe publicul prost.

, , ,

One Response to “Nu o să ghicești niciodată cine e în semifinala Ligii Campionilor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>