Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Mai există și politicieni cu demnitate

O știre de ieri trecută cu vederea de mulți:

Primarul comunei vasluiene Coroiesi, Cristian Lungu, a declarat, marti, ca se gandeste serios la varianta unei demisii, din cauza faptului ca a primit prea putini bani la buget, motiv pentru care nu-si poate onora promisiunile facute cetatenilor care l-au votat (sursa)

Într-o perioadă în care promisiunile electorale nu au nici cea mai mică valoare e ceva că unii chiar s-au gândit să le respecte. Că există și politicieni cu ceva demnitate.

Într-adevăr, primarul nu este un bun manager și nu a fost în stare să aprecieze cât vor costa acele promisiuni și dacă are bani pentru ele.

Dar mi se pare important că, pe lângă toți politicenii noștri (din toate partidele) care nu au pic de coloană vertebrală, mai există totuși și niște oameni dispuși să recunoască public faptul că au greșit:

„Starea mea interioară nu îmi permite un mers forţat într-o funcţie în care să stau să primesc banii şi atât. Simt că nu mai reprezint oamenii, având în vedere eşecurile de dinainte şi atunci nu am decât să las loc liber. De unde să ştiu că după mine nu poate veni un om mai bun, care să aibă o carismă personală şi să deschidă toate uşile şi să obţină bani“ (sursa)

 

Păcat că situația acestui primar este, cel puțin momentan, doar o excepție care confirmă regula.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>