Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Nedumerirea zilei – fotbal

Ieri seară am zis că dacă tot am cablu să mai butonez și eu un pic printre canale să văd ce se mai discută.

Printre multele chestii irelevante a reușit să îmi atragă atenția totuși o știre care pe mine m-a cam nedumerit:

La știrile sportive (nici nu mai știu pe ce canal exact) se vorbea despre jucătorii de la echipa de fotbal Sportul Studențesc care nu au vrut să intre la un meci weekend-ul acesta și se plângeau că nici unul dintre ei nu a mai luat salariul din 2011.

Eu nu pot să înțeleg chestia asta: cum adică să nu mai primești salariul de peste un an de zile?
Înțeleg că fotbaliștii sunt o specie aparte în general, dar până la urmă și ei sunt tot niște angajați care muncesc pe un salariu.

Și nedumerirea mea este în felul următor: ce angajat din orice alt domeniu stă fără să fie plătit mai mult de un an de zile până să înceapă să facă scandal?
Mai ales în condițiile în care majoritatea populației angajate din România nu are economii să trăiască nici 6 luni fără salariu?

Iar o altă întrebare care ar trebui să se pună aici este: Dacă eu ca persoană fizică nu îmi plătesc dările la stat am toate șansele să rămân cu conturile blocate.
Patronii ăștia care nu plătesc impozitele la atâția oameni cum de nu au absolut nici o problemă?

, ,

One Response to “Nedumerirea zilei – fotbal”

  • Eugen says:

    Si patronii sunt specie aparte, cu pile aparte.
    Fotbalistii sunt niste zilieri, patronii niste stapani de sclavi, legea e degeaba.
    Aceeasi stire cred ca am vazut si eu, erau toti adunati la declaratii, in frunte cu cel mai “inteligent”, Varga, si se plangeau ca n-au 20 de lei in buzunare. Dar imbracati modern, a la Mutu, erau cu totii. Niste neimportanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>