Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Reclamă pentru România

Dacă nu ați aflat deja, săptămâna aceasta este un eveniment destul de mare la noi în țară și anume Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE). Acest eveniment sportiv reprezintă cea mai mare competiție pentru tineret din Europa.

Faptul că se desfășoară la noi în țară e o mare realizare și un prilej foarte bun să ne facem multă reclamă gratis. Luând în considerare că se desfășoară la munte într-o zonă foarte frumoasă, chiar s-ar fi putut crea o impresie bună.

Dar, așa cum se întâmplă întotdeauna, reușim să o dăm în bară și de data aceasta.

Pentru început nu am fost în stare să punem la punct niște amărâte puncte de informare turistică, nici măcar unele temporare doar pentru acum. Costurile ar fi fost infime în comparație cu beneficiile.

Și azi, ca să perpetuăm imaginea proastă deja cunoscută, un străin a fost mușcat de un câine chiar pe pârtie. (știre Mediafax)

Ca să fie și mai frumos, persoana mușcată este un investitor care a băgat câteva milioane de euro în trambulinele amenajate special pentru acest eveniment și ar trebui să mai investească încă vreo câteva milioane bune în următorii ani.
Acum poate se mai gândește dacă merită să investească atâția bani ca să primească drept mulțumire un anti-rabic.
Și dacă se hotărăște să nu mai bage acei bani și pierdem astfel câteva milioane de euro, atunci cine o să plătească?
Cu siguranță nu asociațiile de protecție a câinilor. Ele vor băga capul la cutie și se vor face nevăzute în speranța că nu își va aduce nimeni aminte de ele până se uită incidentul.
Sau dacă totuși le va întreba cineva de sănătate, reacția lor și a susținătorilor va fi cea clasică: sigur era cel mușcat un om rău care a atacat câinele.

Mi se pare corect!
Dacă ai nerușinarea să te duci pe o pârtie la o competiție olimpică, atunci ai grijă să nu care cumva să deranjezi vreo potaie. Nu de alta, dar potăile au mai multe drepturi ca tine.

, ,

One Response to “Reclamă pentru România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>