Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Accesoriu pentru grădină – televizorul

Să-mi iau și eu ceva de genul în curte?

C-SEED TV

Oamenii de la Porsche Design Studios au făcut un “micuț” televizor de 201 inci (5,11 metri) de pus în curte cu o tonă de specificații care de care mai impresionante.
Printre cele mai interesante specificații aș enumera faptul că e retractabil, e rezistent la apă și are și un refresh rate de 100.000 Hz.

Acum, dacă iau în considerare faptul că televizorul ăsta are 5 metri, fiind deci cât un ecran de cinematograf s-ar putea să fie nevoie de o curte foarte încăpătoare ca să pui așa ceva.
Nu știu sigur dacă încape bine la mine la țară, deși dacă mi-l face careva cadou sigur îi găsesc un loc.

Bine, e evident că produsul e unul exclusivist și se adresează persoanelor care au viloaie/palate, nu case cu curte de oameni normali.

Dar sincer acum, ieși în grădină ca să te uiți la televizor? Farmecul la curte e tocmai să nu stai să te uiți la televizor, dar să te relaxezi într-un mediu curat, să stai la umbra unui pomișor și să nu faci fix același lucru pe care l-ai face la bloc sau în casă.

Iar dacă totuși vrei neapărat să te uiți la un film sau un meci afară și să nu stai în casă, cred că poți să cumperi/închiriezi un proiector care sigur nu costă multele mii de euro cât o fi acest televizor.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>